דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

המצרכים:
6 ביצים
2/3 חבילת מרגרינה מומסת
0.5 כוס קקאו
0.5 כוס קמח
1 חבילת אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
קצפת
דובדבנים
שוקולד

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
להקציף ביצים שלמות ולהוסיף סוכר לאט לאט. לנפות את המצרכים היבשים ולהוסיף לסירוגין עם המרגרינה. להוסיף וניל.
3
לאפות בתבנית עגולה, בחום בינוני כ- 30-40 דקות.
4
לחתוך לחצי. למרוח בקצפת מוקצפת, לכסות בחצי השני ולמרוח עוד קצפת. מעל לקשט עם דובדבנים ושוקולד מגורד.
5
לשמור במקרר.
המתכון נכתב ב-09/01/2006