דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

המצרכים:
6 ביצים
200 גר' קוקוס
3/4 חמאה
1 שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
1 כוס סוכר
3 כפות אבקת אפיה

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
מקציפים את החלבונים והסוכר, אופים כ- 10 דקות ומוציאים מהתנור.
3
ממיסים חמאה ושוקולד, מורידים מהאש, מוסיפים את החלמונים, מערבבים ומצננים ולאחר מכן שופכים על העוגה האפויה.
4
מקציפים שמנת מתוקה + 3 כפות אבקת סוכר ומורחים על קרם השוקולד.
5
אפשר לגרד מעט שוקולד ולפזר על העוגה.
המתכון נכתב ב-09/01/2006