דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

המצרכים:
4 ביצים (להפריד חלבונים)
3/4 כוס מיץ תפוזים
קליפה מגורדת מתפוז בגודל בינוני
0.5 כוס שמן
1 אבקת סוכר
2 כוסות קמח תופח
1 וחצי כוסות סוכר

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
מערבבים את כל החומרים. מקציפים את החלבונים לקצף חזק, מוסיפים לבצק לאט ובזהירות.
3
לאפות בחום בינוני כ- 45 דקות בתבנית עגולה או מרובעת.
4
קרם לציפוי: (אם לא רוצים קרם, אפשר לפזר על העוגה אבקת סוכר)
5
2 חלמונים
6
4 כפות סוכר
7
2 כפיות קמח
8
1 תפוז (קליפה ומיץ)
9
שמנת מתוקה עם כף סוכר
10
אופן הכנת הקרם:
11
מבשלים 2 חלמונים, סוכר, מיץ התפוז והקליפה המגורדת, קמח. מערבבים היטב. לאחר הרתיחה מקררים. מקציפים שמנת מתוקה עם כף סוכר. מוסיפים את הקרם המבושל לקצפת.
12
מורחים על העוגה שהתקררה בינתיים .ויאלה לאכול...
המתכון נכתב ב-09/01/2006