דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
כמות: 4 מנות

מצרכים

2 כפות טפיוקה
1 כוס מים
0.5 כוס סוכר
לשכבה א':
6 שזיפים אדומים
1 כף סוכר
למשקה:
1 כוס חלב
6 ליצ'י (אפשר משומרים)
4 בננות
1 כוס קרח כתוש

אופן ההכנה

1
מבשלים טפיוקה עם מים במשך כ-20 דקות על אש בינונית ומוסיפים סוכר. מערבבים היטב ומצננים. מחלקים ל-2 חלקים.
2
מרסקים שזיפים וסוכר במעבד מזון, ויוצקים לכוסות קוקטייל.
3
מרסקים מחצית מכמות הטפיוקה עם מחצית מכמות החלב וליצ'י. יוצקים על שכבת השזיפים.
4
מרסקים את המחצית השנייה של הטפיוקה עם המחצית השנייה של החלב ובננות. יוצקים על השכבה הקודמת.
5
מניחים מעל קרח כתוש ומגישים.
המתכון נכתב ב-02/01/2025