בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אפוגטו עם טוויסט
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מצרכים
500
גרם גלידת קפה איכותית
2 כפות
גדושות קפה איכותי טחון דק
0.5
כוס רום
1
חלמון ביצה
כדורי גלידת וניל
אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
1
1. בבלנדר מערבבים את גלידת הקפה, הקפה, הרום והחלמון. ממשיכים בערבוב עד לקבלת מרקם קרמי ואחיד.
2
2. מוזגים לכוסות. לכל כוס מוסיפים כדור גלידת וניל ומפזרים מעט אבקת קפה נמס.
המתכון נכתב ב-02/01/2025
תגיות:
אלכוהולים (משקאות)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך