דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

200 גרם חמאה, בטמפ' החדר
75 גרם אבקת סוכר, מנופה
65 גרם פיסטוק, ירוק, לא קלוי, קצוץ בינוני
340 גרם קמח, לבן, מנופה

אופן ההכנה

1
1. בתוך קערת המיקסר (כשאליו מחובר המלוש), יש להניח את החמאה ולרככה על מהירות נמוכה למשחה אחידה.
2
2. לאחר מכן יש להוסיף את אבקת הסוכר ושוב ללוש למסה אחידה, להוסיף את הפיסטוקים הקצוצים ולבסוף את הקמח, עד להיווצרות הבצק.
3
3. יש לגלגל את הבצק לעוגיות קטנות (כ- 15 גרם העוגיה) ולהניח על נייר אפיה.
4
4. לחמם תנור ל- 150 מעלות.
5
5. לאפות כ- 30 דקות עד שהעוגיה קיבלה גוון חום קל.
המתכון נכתב ב-09/01/2006