1
1. לנפות יחד לקערת עבודה את הקמח, קקאו, ואבקת האפיה
2
2. להוסיף את החמאה ולערבב במערבל עד קבלת פירורים גסים
3
3. לערבב יחד את הפיסטוק, סוכר, שוקולד והביצה ולהוסיף ליתר החומרים ולעבד יחד בעדינות עד שהעיסה הופכת לכדור.
4
4. לאפות תבנית "אינגלייש קייק" בניילון נצמד ולמלא בה את העיסה בדחיסות.
5
5. לסגור את קצוות הניילון ולקרר במקרר במשך 12 שעות.
6
6. להוציא מהתבנית את העיסה המקוררת תוך שמירה על צורת התבנית
7
7. לפרוס בעזרת סכין חדה לפרוסות דקיקות ולאפות על נייר אפיה בתנור חם 160 מעלות כ- 12 עד 15 דקות.