דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

100 גרם חמאה
2 ביצה
לפי הטעם תמצית וניל
1 כף ברנדי
1 כפית אבקת אפיה
3 כוסות סוכר
100 גרם שקדים, שלמים או שבורים
2 כוסות קמח

אופן ההכנה

1
1. מקציפים חמאה וסוכר, מוסיפים ביצים, ברנדי ותמצית וניל.
2
2. מערבבים קמח עם אבקת אפיה ומוסיפים את השקדים.
3
3. יוצרים גלילים מוארכים בתבנית אפיה.
4
4. אופים כ- 20 דקות בחום בינוני-גבוה.
5
5. מצננים, פורסים דק ומניחים בתבנית אפיה ומייבשים בתנור בחום של 120 מעלות.
המתכון נכתב ב-09/01/2006