100 גרם שקדים, מולבנים טחונים
לפי הטעם קליפות לימון, משני לימונים
200 גרם שקדים, מולבנים, מחולקים לחצאים
1
1. מרככים את החמאה במיקסר עם קליפת לימון ותמצית וניל.
2
2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
3
3. מוסיפים את השקדים הטחונים והקמח עד שמתקבל בצק.
4
4. משטחים את הבצק (מכיוון שהבצק רך, רצוי לעשות זאת בין גליונות נייר אפייה).
5
5. מקררים את הבצק וחותכים לריבועים (3 ס"מ * 3 ס"מ).
6
6. מורחים בביצה טרופה ומפזרים פלחי שקדים.
7
7. אופים בתנור מחומם ל- 150 מעלות עד אשר מזהיב, מוציאים ומפזרים אבקת סוכר.