בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגיות תה - קוואר ובננה
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות
מצרכים
0.25
חבילה מרגרינה
100
גרם תמרים, ללא גלעינים
1
ביצה
3
בננה, מעוכות, בשלות
0.5 כפית
מלח
2
כוסות קמח, מנופה
0.5 כפית
סודה לבישול
0.25 כפית
אגוז מוסקט
0.5 כפית
קינמון
0.5 כפית
אבקת אפיה
1
כוס קוואקר
אופן ההכנה
1
1. להקציף: מרגרינה, תמרים וביצה.
2
2. להוסיף לקצף את הבננות המעוכות, המלח והקוואקר ולערבב היטב.
3
3. להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב היטב.
4
4. בעזרת כפית מסדרים מהתערובת, עוגיות במרחק של 4 ס"מ, בתבנית משומנת.
5
5. לאפות בחום בינוני עד להשחמה.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך