דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות

מצרכים

0.25 חבילה מרגרינה
100 גרם תמרים, ללא גלעינים
1 ביצה
3 בננה, מעוכות, בשלות
0.5 כפית מלח
2 כוסות קמח, מנופה
0.5 כפית סודה לבישול
0.25 כפית אגוז מוסקט
0.5 כפית קינמון
0.5 כפית אבקת אפיה
1 כוס קוואקר

אופן ההכנה

1
1. להקציף: מרגרינה, תמרים וביצה.
2
2. להוסיף לקצף את הבננות המעוכות, המלח והקוואקר ולערבב היטב.
3
3. להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב היטב.
4
4. בעזרת כפית מסדרים מהתערובת, עוגיות במרחק של 4 ס"מ, בתבנית משומנת.
5
5. לאפות בחום בינוני עד להשחמה.
המתכון נכתב ב-09/01/2006