דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

2 כוסות קמח מלא
2 כוסות שיבולת שועל
1 חבילה אבקת אפיה
1 כפית סודה לבישול
0.5 כפית מלח
1 כפית קינמון
2 כוסות מיץ תפוזים, או כל מיץ טבעי אחר
1 יחידה ביצה
0.25 כוס מרגרינה
0.5 כוס סוכר חום
2 כפיות תמצית וניל
0.5 כוס צימוקים
0.5 כוס אגוז רגיל

אופן ההכנה

1
1.מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
2
2.מערבבים את החומרים היבשים
3
3.מערבבים את החומרים הרטובים לחוד.
4
3.מערבבים את החומרים הרטובים והיבשים ביחד היטב ומשהים ל5- דקות .
5
4.ממלאים 12 שקעים משומנים כמעט עד הסוף
6
ואופים 15-20 דקות
7
5.אחרי האפייה מומלץ להבריש בשמן/חמאה
8
מומסת או דבש מהול במים רותחים .
המתכון נכתב ב-09/01/2006