דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

2 כוסות קמח
2 כוסות שמן, חם
1 קילוגרם סולת
1 חבילה תמצית וניל
1 חבילה אבקת אפיה
2 כוסות מים, פושר
לפי הטעם תמרים
לפי הטעם אגוזים

אופן ההכנה

1
1.בקערה א. את הקמח פלוס אבקת אפייה.
2
2.בקערה ב. את הסולת עם השמן החם שחיממנו מראש
3
3.לערבב את שני החומרים משתי הקערותולהוסיף תוך כדי בחישה את המים עד לקבלת בצק יפה לרידוד .
4
4.להכין עלה בעובי כ1 ס"מ ולמלא את העלה בתמרים פלוס אגוזים קצוצים .
5
5.לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ 20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
המתכון נכתב ב-09/01/2006