1
1. מכניסים את הביסקוויטים לתוך שקית ניילון שקופה, רצוי לשים 2 שקיות למקרה שיהיה חור בשקית.
2
2. בעזרת פטיש שניצלים או כלי אחר מועכים את הביסקוויטים עד שרובם ניהים פרורים.
3
3. מפוררים את האגוזים לצלוחית קטנה.
4
4. לוקחים סיר קטן מאד ומכניסים אליו את השוקולד המריר חתוך לקוביות.
5
5. מוסיפים את הסוכר, הקקאו, ולאחר מכן גם את החלב עד שקוביות השוקולד מתכסות.
6
6. מחממים את הסיר על הגז על אש קטנה להמסת השוקולד, ומורידים מהאש.
7
7. חותכים את החמאה לקוביות קטנות.
8
8. ממיסים את קוביות החמאה בתערובת השוקולד החמה, ומוסיפים תמצית וניל.
9
9. מוסיפים את האגוזים לתוך התערובת.
10
10. מערבבים היטב, ומוסיפים את פירורי הביסקוויטים בהדרגה. מקררים את התערובת למשך כשעה.
11
11. יוצרים כדורים מן התערובת, טובלים בקוקוס, ומניחים בתוך גביעי נייר (מנז'טים).