דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

1 חבילה לוקום אדום, או אדום
1 יחידה שמנת חמוצה, או אשל
1 חבילה מרגרינה
1 חבילה קמח תופח

אופן ההכנה

1
1.מערבבים את השמנת עם הקמח והמרגרינה לעיסה חלקה ושמים לנוח
2
2.מחלקים את הלוקום למלבנים צרים ארוכים
3
3.את הבצק מרדדים על משטח מקומח ויוצרים משולשים
4
4.את הלוקום מניחים על הצד הרחב של המשולש ומגלגלים את המשולש כך שייסגר עם חוד המשולש כלפי מעלה
5
5.אופים בתנור על חום בינוני כ-10 דקות עד שיזהיב הבצק
6
מומלץ לפזר אבקת סוכר מלמעלה.
המתכון נכתב ב-09/01/2006