1
1.למילוי: לבשל על אש קטנה את התמרים המים(רבע כוס בלבד) הסוכר והקינמון, עד שהופך לעיסה רכה. להוריד מהאש להוסיף את האגוזים ולערבב.
2
2.לבצק: לשים בקערה גדולה את כל החומרים (+כוס מים)מלבד הקמח, ולהוסיף בהדרגה את הקמח תוך כדי לישה עד שהבצק רך למגע ואינו נדבק לידיים. לתת לבצק "לנוח" כעשר דקות.
3
3.להכנת העוגיות: לקרוץ חתיכות בצק בגודל בערך של אגוז מלך שלם, אולי טיפה גדול יותר ולגלגל לכדורים קטנים. לקחת כל כדור ולשטח לעגול, לשים במרכז כפית מהמילוי ולסגור מסביב.
4
4. להניח על תבנית משומנת כשהחלק החלק כלפי מעלה.
5
5.לאפות בחום בינוני עד שהעוגיות מקבלות צבע חום רך. לקרר ולזרות אבקת סוכר.