דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

200 גרם חמאה
0.5 כוס סוכר
2 יחידות חלמון ביצה
לפי הטעם תמצית וניל
לפי הטעם קליפות לימון
3 כוסות קמח
3/4 כוס שוקולד מריר
1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

1
1.מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים בהדרגה לעיסת החמאה, לשים ליצירת בצק אחיד ונוח. עפ"י הצורך מצננים במקרר.
2
2.יוצרים כדורים קטנים ומשטחים אותם מעט, מניחים על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה כ- 20 דקות.
3
3.לאחר האפיה מפזרים אבקת סוכר
המתכון נכתב ב-09/01/2006