דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה ו-20 דקות
זמן עבודה
שעה ו-20 דקות

מצרכים

2 כוסות אבקת סוכר
1 חבילה מרגרינה
1 יחידה ביצה
3 כוסות קמח
0.25 כפית מלח
0.25 כוס קקאו
1 כף מים
0.25 כוס סוכריה, בטעם מנטה

אופן ההכנה

1
1. מערבבים סוכר,מרגרינה, ביצה, לאחר מכן מוסיפים קמח ומלח.
2
2. מחלקים את הבצק שנוצר לשני חלקים.
3
3. מוסיפים קקאו ונוזלים לחצי אחד.
4
4. מוסיפים סוכריות מנטה מרוסקות לחצי השני.
5
5. משטחים את הבצק עם הקקאו על נייר פרגמנט.
6
6. מכינים גליל מהבצק עם הסוכריות לפי הגודל
7
הרצוי ומניחים על הבצק השחור.
8
* ניתן להכין מספר גלילים.
9
7.עוטפים את הבצק השחור מסביב ללבן בעזרת נייר הפרגמנט ומהדקים.
10
8.עוטפים בנייר פרגמנט ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
11
9.לפני האפיה,חותכים לפרוסות בגודל 11/2 ס"מ ואופים על חום בינוני 10-8 דקות על בתבנית לא משומנת.
המתכון נכתב ב-09/01/2006