בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בראוניס
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
100
גרם שוקולד מריר
150
גרם מרגרינה
1
כוס סוכר
3
יחידות ביצה
1
כוס קמח תופח
0.5
כוס אגוזים
2
כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
1
1.להמיס על אש נמוכה ולכבות את האש -שוקולד מריר, מרגרינה.
2
2.להוסיף לשוקולד:
3
1 כוס סוכר
4
3 ביצים - לטרוף לתוך התערובת אחת אחרי השניה.
5
3.כוס קמח תופח - להוסיף בהדרגה לתערובת ולערבב בקיפולים או במיקסר על מהירות נמוכה.
6
4.להוסיף:
7
1/2 כוס אגוזים
8
2 כפיות תמצית וניל.
9
5.לאפות בתבנית 20/30 ס"מ בחום של 175 מעלות, 20 דקות.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך