דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

100 גרם שוקולד מריר
150 גרם מרגרינה
1 כוס סוכר
3 יחידות ביצה
1 כוס קמח תופח
0.5 כוס אגוזים
2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה

1
1.להמיס על אש נמוכה ולכבות את האש -שוקולד מריר, מרגרינה.
2
2.להוסיף לשוקולד:
3
1 כוס סוכר
4
3 ביצים - לטרוף לתוך התערובת אחת אחרי השניה.
5
3.כוס קמח תופח - להוסיף בהדרגה לתערובת ולערבב בקיפולים או במיקסר על מהירות נמוכה.
6
4.להוסיף:
7
1/2 כוס אגוזים
8
2 כפיות תמצית וניל.
9
5.לאפות בתבנית 20/30 ס"מ בחום של 175 מעלות, 20 דקות.
המתכון נכתב ב-09/01/2006