1
1.מערבבים את המרגרינה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל.
2
2.מנפים את הקמח יחד עם המלח ואבקת האפיה ומוסיפים לתערובת הביצים.
3
3.מערבבים היטב עד שנוצר בצק אחיד. מחלקים את הבצק לשני חלקים.
4
4.עוטפים על חלק בנייר צלופן ומצננים שעה במקרר.
5
5.משמנים תבנית גדולה, מקמחים משטח עבודה, מוציאים כדור בצק אחד ומרדדים לעלה של 1 מ"מ. יוצרים ממנו צורות בעזרת כוס או חותכן עוגיות, ניתן לבזוק עליהן בשלב זה מעט סוכר - ומכניסים לתנור מחומם מראש - בחום בינוני גבוה - למשך 8-10 דקות. מוציאים, מצננים על רשת ומאכסנים את העוגיות בקופסא סגורה.