1
1. מחממים שמן וחמאה במחבת ומטגנים בצל ושום. כשהבצל מתרכך מוסיפים וודקה. מצמצמים את הנוזלים שבמחת בחצי. מוסיפים מים ועגבניות, מלח, פלפל ועשבים ומביאים לרתיחה.
2
2. עכשיו מתחילים לבשל את הפסטה, שתהייה מוכנה ביחד עם הרוטב.
3
3. מבשלים את הרוטב על להבה נמוכה כ-10 דקות. מוסיפים את השמנת ומערבבים. כשהרוטב חוזר לנקודת הרתיחה מורידים אותו מהאש.
4
4. מסננים את הפסטה, מעבירים לקערה גדולה ויוצקים את הרוטב. מערבבים היטב ומגישים. אפשר לגרר מעט גבינת פרמז'ן מעל המנה.