בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגיות תמרים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
1
קילוגרם קמח
2
יחידות מרגרינה
1
כוס מיץ תפוזים
2
חבילות ממרח תמרים
2 כפות
סוכר
1
חבילה אבקת אפיה
1
כוס שמן
לפי הטעם אבקת סוכר
אופן ההכנה
1
1.לשים את כול החומרים עד שנוצר בצק.
2
2.מרדדים את הבצק, מחלקים ל-8 עיגולים ומכינים רולדות
3
מילוי תמרים.
4
3.מניחים על תבנית כשהיא משומנת וחותכים קלות בבצק.
5
4.אופים על חום 180 מעלות למשך 30 דקות.
6
5.בסיום האפיה מפזרים מעל אבקת סוכר.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך