דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 קילוגרם קמח
2 יחידות מרגרינה
1 כוס מיץ תפוזים
2 חבילות ממרח תמרים
2 כפות סוכר
1 חבילה אבקת אפיה
1 כוס שמן
לפי הטעם אבקת סוכר

אופן ההכנה

1
1.לשים את כול החומרים עד שנוצר בצק.
2
2.מרדדים את הבצק, מחלקים ל-8 עיגולים ומכינים רולדות
3
מילוי תמרים.
4
3.מניחים על תבנית כשהיא משומנת וחותכים קלות בבצק.
5
4.אופים על חום 180 מעלות למשך 30 דקות.
6
5.בסיום האפיה מפזרים מעל אבקת סוכר.
המתכון נכתב ב-09/01/2006