בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגיות תמרים פריכיות
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה
מצרכים
4
כוסות קמח תופח
0.5
כוס שמן
0.5
כוס מים
1
חבילה מרגרינה
לפי הטעם ממרח תמרים
לפי הטעם קינמון
לפי הטעם אגוזים
אופן ההכנה
1
1.לשים את חומרי הבצק לבצק רך וחלק, מחלקים את הבצק
2
ל- 4 כדורים.
3
2.פותחים כדור ומורחים אותו בממרח תמרים ,קינמון ואגוזים.
4
3.מגלגלים לרולדה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שהבצק מזהיב .
5
4.כשהרולדה מוכנה וחמה חותכים אותה לפרוסות של 1- 2 ס"מ.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך