דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

100 גרם אגוזי מלך, קצוצים דק
2 כוסות קמח תופח
0.5 כוס אבקת סוכר
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה
1 יחידה סוכר וניל

אופן ההכנה

1
1.מערבלים את אבקת הסוכר והמרגרינה לקצף רך, בסוף ההקצפה מוסיפים את סוכר הוניל.
2
2.מסיימים לערבל, מוסיפים את הקמח והאגוזים ומעבדים בידיים לבצק רך.
3
3.יוצרים עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
4
4.אופים בתבנית שטוחה עם נייר אפייה בחום בינוני עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
המתכון נכתב ב-09/01/2006