דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
כמות: 7 מנות

מצרכים

4 שקיות תה היביסקוס וורד הבר (או חליטה של היביסקוס)
0.5 פחית כז תפוחים צלול "סיידר"

אופן ההכנה

1
מכינים חליטה מהתה: שמים 4 שקיות תה בכוס, ויוצקים מים רותחים. משהים למיצוי הטעמים כחצי שעה.
2
מוסיפים כחצי פחית רכז תפוחים ומערבבים. מוסיפים 1 ליטר מים קרים.
3
מערבבים, טועמים ומתקנים טעם. אם חמוץ מדי, מוסיפים מעט רכז תפוחים; אם מתוק מדי, מדללים בעוד מים ו/או חולטים עוד שקית של תה.
4
4. מעבירים למקרר ומגישים קר.
5
הצעת הגשה: מוסיפים פרוסת תפוח עץ מיובש או קוביות.
המתכון נכתב ב-26/12/2024