דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

200 גר' חמאה
1/3 כוס דבש
1 כפית סוכר
¼ 2 כוסות קמח
¼ כפית מלח
½ כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
½ כוס פרג טחון
לפיזור: אבקת סוכר

אופן ההכנה

1
1. מערבבים היטב את החמאה, הדבש והסוכר.
2
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. יוצרים צורה של גליל ומניחים במקרר למשך שעתיים לפחות או במקפיא למשך שעה.
3
3. פורסים את הגליל לעיגולים ואופים בתנור בחום בינוני של 170 מעלות כ20- דקות. מקררים. מפזרים אבקת סוכר מעל.
המתכון נכתב ב-09/01/2006