דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

150 גרם חמאה
קליפה מגוררת מתפוז אחד
שליש כוס ג'ינג'ר מסוכר קצוץ
70 גרם אבקת סוכר
180 גרם קמח
כלים:
תבנית מרובעת (20X20 ס"מ) מרופדת בנייר אפייה

אופן ההכנה

1
1. מחממים את התנור ל- 190 מעלות.
2
2. ממיסים בסיר את החמאה ומסירים מהלהבה. מוסיפים את קליפת התפוז, הג'ינג'ר והסוכר, מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח. מעבדים לבצק יציב.
3
3. לוחצים ומשטחים את הבצק על התבנית ואופים כ- 20 דקות.
4
4. מצננים 3-2 דקות, מוציאים מהתבנית, ובעזרת סכין משוננת חותכים למרובעים.
5
איחסון: עד שבוע, בכלי אטום, מחוץ למקרר
6
אפשר גם:
7
במקום ג'ינג'ר, להשתמש בקליפות הדרים מסוכרות, קנויות או תוצרת בית, או כמעט כל פרי מיובש אחר, במיוחד דובדבנים או אוכמניות
המתכון נכתב ב-09/01/2006