1
1. מחממים את התנור ל- 190 מעלות.
2
2. ממיסים בסיר את החמאה ומסירים מהלהבה. מוסיפים את קליפת התפוז, הג'ינג'ר והסוכר, מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח. מעבדים לבצק יציב.
3
3. לוחצים ומשטחים את הבצק על התבנית ואופים כ- 20 דקות.
4
4. מצננים 3-2 דקות, מוציאים מהתבנית, ובעזרת סכין משוננת חותכים למרובעים.
5
איחסון: עד שבוע, בכלי אטום, מחוץ למקרר
7
במקום ג'ינג'ר, להשתמש בקליפות הדרים מסוכרות, קנויות או תוצרת בית, או כמעט כל פרי מיובש אחר, במיוחד דובדבנים או אוכמניות