1
1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
2
2. מערבלים היטב במיקסר או במעבד מזון את הביצים, הסוכר והאוזו. מוסיפים את אבקת האפייה, הקמח וזרעי האניס, ומעבדים הכל לבלילה סמיכה.
3
3. מניחים בעזרת כף גבעות קטנות מהבלילה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים 14-12 דקות, רק עד שהשוליים מזהיבים והמרכז מתחיל לשנות גוון.
4
4. מצננים על רשת. העוגיות החמימות יהיו ממש רכות. לאחר הצינון הן יתקשו, וכך צריך להיות.
5
איחסון: עד שבוע, בכלי אטום, מחוץ למקרר