דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

1 כוס מים
2 כפות חמאה
2Ι כפית מלח
2Ι כוס קורנפלור
2Ι כוס קמח
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון
2Ι כוס סוכר
לציפוי:
2 כפות סוכר
2 כפות קינמון טחון

אופן ההכנה

1
1. בסיר נמוך לערבב את המים החמאה הסוכר והמלח, להביא לרתיחה.
2
2. להוריד מהאש להוסיף את הקמח, להמיס את הקורנפלור ולהוסיף.
3
3. להחזיר לאש נמוכה לערבב עד לקבלת כדור בצק .
4
4. להעביר את הבצק לקערה ולהוסיף את הביצים ולערבב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק, להעביר לשקית זילוף.
5
5. לחמם שמן לטיגון ולהזליף לתוכו רצועות בצק באורך 5 ס"מ.
6
6. לטגן משני הצדדים עד שהרצועות שחומות ופריכות .
7
7. להוציא מהשמן ולגלגל בתערובת הסוכר והקינמון.
המתכון נכתב ב-09/01/2006