1
1. בסיר נמוך לערבב את המים החמאה הסוכר והמלח, להביא לרתיחה.
2
2. להוריד מהאש להוסיף את הקמח, להמיס את הקורנפלור ולהוסיף.
3
3. להחזיר לאש נמוכה לערבב עד לקבלת כדור בצק .
4
4. להעביר את הבצק לקערה ולהוסיף את הביצים ולערבב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק, להעביר לשקית זילוף.
5
5. לחמם שמן לטיגון ולהזליף לתוכו רצועות בצק באורך 5 ס"מ.
6
6. לטגן משני הצדדים עד שהרצועות שחומות ופריכות .
7
7. להוציא מהשמן ולגלגל בתערובת הסוכר והקינמון.