1
1. שמים את הגבינה ואת החמאה בקערת המערבל ומקציפים עד שנוצר קרם אחיד. מנפים פנימה את הקמח, מוסיפים את המלח ומערבלים במהירות נמוכה, כ- 3 דקות, עד שנוצר גוש בצק. מחלקים את הבצק לארבעה רבעים, עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים לפחות (בקיץ אפשר להשהות לצינון במקפיא כחצי שעה).
2
2. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). משמנים את שקעי התבניות.
3
3. מחלקים כל רבע בצק ל- 12 פיסות. מגלגלים כל פיסה לכדור, מניחים אותו בשקע-תבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות, למעין קערית.
4
4. המלית: שמים את הביצים והסוכר בקערה בינונית ומקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות. מוסיפים את האגוזים, תוך כדי ערבוב בכף עץ, ויוצקים לקעריות הבצק.
5
5. אופים 25-30 דקות, או עד ששולי הבצק מזהיבים. מוציאים, מצננים כ- 10 דקות בטמפרטורת החדר ומחלצים מהשקעים בעזרת סכין.