דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

425 גר' (1/2 קופסה) פלחי אננס עם הסירופ
0.5 ק"ג קוקוס
0.25 ק"ג מרציפן
צבעי מאכל לפי בחירה
לקישוט:
אבקת סוכר
מסמרי ציפורן
סוכר גבישי

אופן ההכנה

1
מתכון של פלורנס וקנין
2
1. טוחנים את האננס עם הסירופ שלו במעבד מזון.
3
2. מוסיפים לאננס הטחון את הקוקוס והמרציפן. מחלקים את התערובת לשלושה חלקים ומערבבים כל חלק עם צבעי מאכל שונים.
4
3. יוצרים צורות שונות ומניחים במנג'טים. מקשטים באבקת סוכר, מסמרי ציפורן או סוכר גבישי. שומרים במקרר.
המתכון נכתב ב-09/01/2006