2
1. ממיסים את המרגרינה ומערבבים אותה עם המים והקמח. יוצרים בצק קשה (אם דביק להוסיף קמח לפי הצורך), ונותנים לבצק לנוח למשך חצי שעה.
3
2. מחלקים את הבצק לשני כדורים. מרדדים כל אחד במערוך ומגלגלים כנקניק. את שני הנקניקים שמתקבלים מחלקים ל-4 וכל רבע מרדדים שוב לעלה דק. מחלקים לריבועים בגודל 10X10. חורצים חריצים באמצע כל ריבוע שמתקבל (ליצירת הצורות) ומטגנים בשמן חם ועמוק את כל הכמות.
4
3. ממיסים את כל החומרים לסירופ בסיר, ומצננים. טובלים את השבקייה בתוך הסירופ ומפזרים מעט שומשום מעל.