דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1.5 כוסות גרנולה
1 כוס אבקת סוכר חום
1 כוס חמאת בוטנים
300 גר' שוקולד חרובים

אופן ההכנה

1
1. מערבבים את הגרנולה, אבקת הסוכר וחמאת הבוטנים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
2
2. יוצרים כדורים ומאחסנים במקרר לשעה.
3
3. ממיסים את שוקולד החרובים בסיר כפול (באן מארי) על אש נמוכה. טובלים כל כדור בשוקולד ומניחים על נייר אפייה.
4
4. מחזירים את הכדורים המצופים למקרר עד להתקשות השוקולד ומגישים.
המתכון נכתב ב-09/01/2006