דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

200 גר' חמאה רכה
200 גר' סוכר
קורט מלח
כפית גרידת תפוז
מיץ מתפוז אחד, קר
2 כפיות ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי קצוץ דק
330 גר' קמח חיטה לבן

אופן ההכנה

1
1. במערבל מרככים חמאה סוכר ומלח
2
2. מוסיים את הגרידה ומיץ התפוז בהדרגה תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת אחידה
3
3. מוסיפים ג'ינג'ר וקמח ומערבלים במהירות עד לקבלת תערובת אחידה
4
4. מצננים מעט במקרר
5
5. מוציאים מן המקרר, יוצרים "נקניקיות" ומכניסים אותן להקפאה
6
6. לאחר כשעה חותכים את הנקניקיות לדיסקיות דקיקות
7
7. מניחים את הדיסקיות בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך כחצי שעה
8
8. במהלך האפיה מורידים מעט את הטמפ' למנוע צבע עודף
המתכון נכתב ב-09/01/2006