דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

50 גר' חמאה רכה
0.5 כוס סוכר חום
מעט קינמון
0.5 כפית תמצית וניל
1 ביצה
0.5 כוס חלב
0.5 כוס אגוזי לוז קצוצים (לא טחונים)
0.5 כוס קמח
לבירוש:
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה

1
1. מערבבים במיקסר במהירות בינונית את החמאה, הסוכר החום, הקינמון, תמצית הווניל והביצה
2
2. מוסיפים את החלב ומנמיכים את מהירות המיקסר
3
3. מוסיפים את אגוזי הלוז והקמח ומערבבים היטב עד שמתקבלת מסה אחידה
4
4. מגלגלים את הבצק לגליל ארוך ומקררים
5
5. חותכים את הבצק לעוגיות ומסדרים על מגש אפייה
6
6. מורחים על העוגיות את הביצה הטרופה ואופים בתנור בחום בינוני של 170 מעלות במשך כ-15-10 דקות.
המתכון נכתב ב-09/01/2006