1
1. במעבד מזון מערבבים חמאה וסוכר עד שהחמאה רכה
2
2. מוסיפים שמנת מתוקה ותמצית וניל ומערבבים
3
3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד ורך
4
4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושמים במקרר לשעתיים
5
5. לאחר הקירור מוציאים את הבצק ומרדדים לעלה דק
6
6. מפזרים מעל סוכר וקינמון ומגלגלים לרולדה
7
7. שמים על מגש ומכניסים לחצי שעה לפריזר לקירור
8
8. מוציאים את הרולדה וחותכים פרוסות בעובי של כ- 1 ס"מ
9
9. מניחים עם הפנים על מגש עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-15 דקות
10
10. מוציאים ונותנים לעוגיות להתקרר מעט. שומרים בכלי אטום.