דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

לשלב א':
180גרם שוקולד
180 גרם חמאה
2 כוסות סוכר
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1/3 כוס קמח
1/3 כוס קקאו
½ כפית מלח
לשלב ב':
1/3 חבילת שמנת מתוקה ( 60 גר')
150 גרם שוקולד לבן
1.5 קופסא גבינה 9% (375 גרם)
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
כף קמח
10 דק' אפיה 180 מעלות
30-40 דק' אפיה 160 מעלות
עם פירורי עוגה למעלה ( אפשר גם לפורר ביסקווטים)

אופן ההכנה

1
שלב א':
2
1. ממיסים במחבת עמוקה את החמאה עם הסוכר עד סף רתיחה
3
2. מוסיפים למחבת את השוקולד ולאחר מכן את הביצים
4
3. מערבבים בקערה קמח, קקאו ומלח ומוסיפים למחבת
5
4. יוצקים את המסה לתבנית טארט
6
5. אופים 10-12 דקות בחום של 180 מעלות.
7
שלב ב':
8
1. מבשלים שמנת, מוסיפים שוקולד לבן עד לבעבוע, ומורידים מהאש
9
2. מערבבים גבינה, ביצים, סוכר, מוסיפים לשמנת, מערבבים עם קמח עד שתיווצר בלילה אחידה
10
3. את הבלילה מוזגים על הבראוניז' שהכנו בשלב א'
11
4. אופים 30-40 דקות בחום של 160 מעלות.
המתכון נכתב ב-09/01/2006