2
1. ממיסים במחבת עמוקה את החמאה עם הסוכר עד סף רתיחה
3
2. מוסיפים למחבת את השוקולד ולאחר מכן את הביצים
4
3. מערבבים בקערה קמח, קקאו ומלח ומוסיפים למחבת
5
4. יוצקים את המסה לתבנית טארט
6
5. אופים 10-12 דקות בחום של 180 מעלות.
8
1. מבשלים שמנת, מוסיפים שוקולד לבן עד לבעבוע, ומורידים מהאש
9
2. מערבבים גבינה, ביצים, סוכר, מוסיפים לשמנת, מערבבים עם קמח עד שתיווצר בלילה אחידה
10
3. את הבלילה מוזגים על הבראוניז' שהכנו בשלב א'
11
4. אופים 30-40 דקות בחום של 160 מעלות.