דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

200 גרם שקדים טחונים לאבקה
700 גרם קמח
9 גרם מלח
תמצית וניל
7 גרם סודה לשתיה
400 גרם חמאה
360 גרם מלטיטול (ניתן להשיג בחנויות טבעוניות)
3 כפות סוכרזית נוזלית
3 ביצים
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים

אופן ההכנה

1
1. מקציפים את החמאה, המלטיטול, המלח, הוניל והסוכרזית. מוסיפם בהדרגה את הביצים.
2
2. מערבבים את שאר החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
3
3. יוצרים גלילים בעובי הרצוי ומקפיאים למדך שעתיים.
4
4. מוצאים את העוגיות מהמקפיא וחותכים את הגלילים לטבעות בעובי ½ מילימטר.
5
5. מסדרים על תבנית האפייה בחום של 160 מעלות למשך 14-10 דקות.
6
ניתן לשמור לכלי אטום למשך שבועיים.
המתכון נכתב ב-09/01/2006