1
1. טגנו היטב בשמן עמוק 2 חצילים קלופים וחתוכים לקוביות
2
טגנו במחבת גדולה את הבצלים הקצוצים
3
הוסיפו למחבת את החצילים המטוגנים ואת הבשר הטחון.
4
תבלו במלח, השןם, הפלפל השחור ואגוז המוסקט.
5
ערבבו עד שהבשר כמעט מוכן
6
2. העבירו את הבשר למסננת כדי לסנן מעט את השמן (הליך זה די חשוב על מנת שהבשר לא ייפול באפייה)
7
3. חתכו 2-3 חצילים לפרוסות אורך (כ1/2 ס"מ עובי) וטגנו היטב בשמן עמוק.
8
4. סדרו בתבנית 21X33 עמוקה שכבה של פרוסות חצילים, מעל סדרו חצי מכמות הבשר
9
מעל עוד שכבת חצילים פרוסים ואת הבשר שנותר מעל,
10
לבסוף שכבה אחרונה של חצילי פרוסים.
11
להניח את פרוסת העגבניות מעל החצילים (עגבנייה למנה)
13
5. לטרוף בקערה את הביצים, הקמח, אבקת המרק והמים ולצקת את הבלילה על המוסקה.
14
6. לשים בתנור על חום בינוני לכ-20 דקות או עד להשחמת הבלילה