דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

1.חומרים לתחתית:
2 כוסות קמח
1/3 כוס שמן
2/3 כוס חלב
3 כפיות אבקת אפיה (שקית אחת)
1 כפית מלח
2.חומרים לרוטב:
200 גרם רסק עגבניות
1/6 כוס מים
1/6 כוס שמן
1 כפית אורגנו
0.5 כפית מלח
0.25 כפית פלפל
מעט אבקת שום

אופן ההכנה

1
1.אופן ההכנה:
2
ערבב את החומרים היבשים. ערבב את השמן והחלב ושפוך מעל החומרים היבשים. ערבב עם מזלג עד שהבצק נפרד מצידי הקערה.
3
חלק לשני כדורים. רדד, ושים על תבנית.
4
2.לציפוי:
5
200 עד 300 גרם של גבינה מגורדת. כל סוג של גבינה צהובה שיש לכם בבית, ככל שיותר מגוון - יותר טוב.
6
על התחתית המרודדת בתבנית שפוך שכבה של רוטב (הכמות מספיקה לשתי פיצות).
7
כסה בגבינה בנדיבות והוסף כל תוספת שתרצה: בצלים, פטריות, זיתים וכו'.
8
יש לאפות בחום של בין 200 ל- 220 מעלות במשך עשרים דקות.
המתכון נכתב ב-10/01/2006