2
ערבב את החומרים היבשים. ערבב את השמן והחלב ושפוך מעל החומרים היבשים. ערבב עם מזלג עד שהבצק נפרד מצידי הקערה.
3
חלק לשני כדורים. רדד, ושים על תבנית.
5
200 עד 300 גרם של גבינה מגורדת. כל סוג של גבינה צהובה שיש לכם בבית, ככל שיותר מגוון - יותר טוב.
6
על התחתית המרודדת בתבנית שפוך שכבה של רוטב (הכמות מספיקה לשתי פיצות).
7
כסה בגבינה בנדיבות והוסף כל תוספת שתרצה: בצלים, פטריות, זיתים וכו'.
8
יש לאפות בחום של בין 200 ל- 220 מעלות במשך עשרים דקות.