3
משרים פטריות השיטאקה במים רותחים ל- 5 דקות.
4
2) ממיסים החמאה במחבת כבדה, מוסיפים הבצל, השום, הפטריות ומערבבים.
5
3) מוסיפים משחת ה''טום-יאם'' מערבבים היטב ומוסיפים היין הלבן.
6
4) מאדים היין לחצי מהכמות מוסיפים השמנת וחלב הקוקוס ומצמצמים הרוטב.
7
5) מוסיפים התרד, מלח פלפל לפי הטעם ומכבים האש.
8
6) מחממים מחבט גריל משומנת היטב ומניחים את פילה הדג כאשר העור כלפי מטה, הופכים לאחר 4 דקות.
9
7) כעבור 4 דקות נוספות מוציאים לצלחת עם הרוטב.
10
8) מגישים עם תפו''א מבושלים במי מלח או פירה.
12
מומלץ להישתמש בדג טרי.
13
הרוטב נהדר עם דגים נוספות כגון : דניס, בס, בורי, מוסר או דגי ים כגון: