2
שמים בסיר רחב את כל החומרים פרט לאגסים ולאגוזים. מביאים לרתיחה, ומבשלים ללא כיסוי כ- 15 דקות. מוסיפים את האגסים, ומבשלים כ- 20 דקות, עד שהאגסים מתרככים מעט. מוציאים את האגסים מהסיר בכף מחוררת ומוציאים גם מחצית מכמות הנוזלים.
3
מבשלים את הנוזלים שבסיר על להבה גבוהה כרבע שעה, עד שהנוזל מצטמצם לסירופ סמיך וקראמלי מעט.
4
מסננים את האגסים ומחזירים אותם לסיר עם הסירופ. מבשלים על להבה נמוכה, ומגלגלים את את האגסים בתוך הסירופ כ- 3 דקות, עד שהם מזוגגים במעטה סירופסמיך טעים וריחני.
5
מפזרים את האגזים ל צלחת שטוחה, מגלגלים את האגסים במהירות באגוזים, כך שיצופו היטב.