דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

2 כוסות פרי חתוך לקוביות קטנות (תפוחים, אגסים, תפוזים וכו')
1 בקבוק (750 מ"ל) יין אדום יבש
200 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
150 מ"ל מי סוכר
150 מ"ל ליקר תפוזים
50 מ"ל ברנדי
2 מקלות קינמון
3 או 4 שיני ציפורן שלמות
אפשר להוסיף גם הל, אגוז מוסקט ואפילו כמה גרגרים שלמים של פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1. מניחים את הפירות החתוכים בקערה עמוקה או בקנקן ויוצקים פנימה את היין, המיץ, הסוכר והליקרים.
2
2. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומניחים במקרר לכמה שעות לספיגת הטעמים.
3
3. מגישים קר בכוסות יין אדום ומוסיפים כמה קוביות פרי חתוך לכל כוס.
המתכון נכתב ב-12/12/2024