2 כוסות פרי חתוך לקוביות קטנות (תפוחים, אגסים, תפוזים וכו')
1 בקבוק (750 מ"ל) יין אדום יבש
200 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
אפשר להוסיף גם הל, אגוז מוסקט ואפילו כמה גרגרים שלמים של פלפל שחור
1
1. מניחים את הפירות החתוכים בקערה עמוקה או בקנקן ויוצקים פנימה את היין, המיץ, הסוכר והליקרים.
2
2. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומניחים במקרר לכמה שעות לספיגת הטעמים.
3
3. מגישים קר בכוסות יין אדום ומוסיפים כמה קוביות פרי חתוך לכל כוס.