דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

0.5 כוס טפיוקה
2 כוסות חלב
2 כוסות מים
2 שקיקי תה הודי (צ'אי)
3/4 כוס סוכר
4 כפות ריבה או 8 כפות פרי רך (מנגו, פסיפלורה, תות, אננס וכו') לקישוט

אופן ההכנה

1
מרתיחים בסיר את הטפיוקה, המים, החלב ושקיקי התה (זהירות, שלא יגלוש).
2
מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, עד שכדורי הטפיוקה מתרככים (כעשר דקות).
3
מוציאים את שקיקי התה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מעבירים לקעריות הגשה אישיות ומקשטים כל קערית במעט ריבה או בפירות. מגישים פושר או קר.
המתכון נכתב ב-12/12/2024