1
1. שטפו היטב את הכבדים ונקו אותם ממרה ושומן. חצו את הכבדים בסכין.
2
2. חממו את החמאה במחבת וטגנו את הבצלים ואת השום עד הזהבה, הוסיפו את הכבדים למחבת וצלו עד השחמתם (תלוי עד כמה אתם אוהבים את הכבדים שלכם עשויים).
3
3. הוסיפו את הדבש, המלח והפלפל וערבבו. הוסיפו את הקמח בבזיקה דרך מסננת וערבבו שוב.
4
4. הוסיפו את היין האדום והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובחשו עד שהרוטב מסמיך.
5
5. ממש לפני ההורדה מהאש הוסיפי חופן פטרוזיליה קצוצה דק.