דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

500 גרם כבד עוף טרי ונקי
שני בצלים חתוכים לרצועות דקות
שן שום
70 גרם מרגרינה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
כף דבש
2 כפיות קמח
כוס וחצי יין אדום יבש (או כוס יין אדום וחצי כוס פורט)
חופן פטרוזיליה קצוצה דקיקות

אופן ההכנה

1
1. שטפו היטב את הכבדים ונקו אותם ממרה ושומן. חצו את הכבדים בסכין.
2
2. חממו את החמאה במחבת וטגנו את הבצלים ואת השום עד הזהבה, הוסיפו את הכבדים למחבת וצלו עד השחמתם (תלוי עד כמה אתם אוהבים את הכבדים שלכם עשויים).
3
3. הוסיפו את הדבש, המלח והפלפל וערבבו. הוסיפו את הקמח בבזיקה דרך מסננת וערבבו שוב.
4
4. הוסיפו את היין האדום והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובחשו עד שהרוטב מסמיך.
5
5. ממש לפני ההורדה מהאש הוסיפי חופן פטרוזיליה קצוצה דק.
6
נפלא עם פירה
המתכון נכתב ב-10/01/2006