דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

חומרים ל-4 מנות:
0.5 ק"ג תרמילי במיה קטנים, קטומי גבעול ומיובשים בשמש כשעתיים
4 כפות שמן זית
2-3 שיני שום
3 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות (ללא מיץ וגרעינים)
צרור עלי רשאד קצוצים (או רוקט)
מיץ מ-1 לימון
מלח, פלפל שחור וצ'ילי יבש

אופן ההכנה

1
1. מטגנים את הבמיה בווק עם שמן זית כ -2-3 דקות.
2
2. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד להשחמה.
3
3. בקערה מערבבים את הבמיה עם עגבניו ורשאד. מתבלים ומוסיפים מיץ לימון ועוד שמן זית אם צריך.
המתכון נכתב ב-06/01/2006