דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

6 אגסים קלופים
1 ליטר יין בוז'ולה או גמא נובו
מיץ מלימון אחד
500 גרם סוכר
300 גרם שוקולד לבן
כוס מים
0.5 כוס ברנדי
10 גרגירי פלפל שחור

אופן ההכנה

1
מביאים לרתיחה את היין, הסוכר, הלימון והפלפל השחור. מניחים את האגסים בתוך היין הרותח ומבשלים 6- 7 דקות. מוציאים את האגסים, נותנים להם להתקרר קצת וממשיכים לצמצם את היין עד ל- 1/3 הכמות. ממיסים את השוקולד עם המים והברנדי עד לקבלת רוטב דליל. טובלים את האגסים ברוטב השוקולד. בעזרת כף מחוררת מוציאים אותם ונותנים לרוטב השוקולד המיותר לרדת. מכניסים למקפיא ל- 15 דקות. מסדרים את האגסים בצלחת הגשה ומסביב מטפטפים את רוטב היין.
המתכון נכתב ב-10/01/2006