בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קפה הקריביים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מצרכים
1
מנה אספרסו
חלב
קרח
15
מ"ל ליקר פרנג'ליקו
1
כדור גלידת וניל
שמנת מתוקה לקצפת
אבקת שוקולית
מי סוכר לפי הטעם
קרח כתוש
אופן ההכנה
1
1. מערבבים את האספרסו עם מי הסוכר, ליקר פרנג'ליקו, כדור גלידה, חלב וקרח כתוש בבלנדר עד לקבלת משקה סמיך.
2
2. מקציפים את השמנת. מערבבים עם השוקולית.
3
3. מזליפים את השמנת על הקפה.
המתכון נכתב ב-12/12/2024
תגיות:
אלכוהולים (משקאות)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך