דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

1 מנה אספרסו
חלב
קרח
15 מ"ל ליקר פרנג'ליקו
1 כדור גלידת וניל
שמנת מתוקה לקצפת
אבקת שוקולית
מי סוכר לפי הטעם
קרח כתוש

אופן ההכנה

1
1. מערבבים את האספרסו עם מי הסוכר, ליקר פרנג'ליקו, כדור גלידה, חלב וקרח כתוש בבלנדר עד לקבלת משקה סמיך.
2
2. מקציפים את השמנת. מערבבים עם השוקולית.
3
3. מזליפים את השמנת על הקפה.
המתכון נכתב ב-12/12/2024