דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

4 צימוקים
3 כוסות ליקר מלאות רום
2 כוסות חלב + מעט חלב קר
3 כפות סוכר
30 גרם קורנפלור
5 כפיות קפה נמס
2 ביצים, מופרדות
קורט מלח

אופן ההכנה

1
1. שוטפים את הצימוקים במים חמים ומסננים. יוצקים עליהם רום ומכסים.
2
2. מרתיחים את החלב עם הסוכר.
3
3. בוללים את הקורנפלור והקפה הנמס במעט חלב קר, ומוסיפים לחלב הרותח.
4
4. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח. מערבבים עם החלמונים. יוצקים את התערובת לקרם. מוסיפים את הצימוקים וממלאים בגביעים.
המתכון נכתב ב-12/12/2024