דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
כמות: 4 מנות

מצרכים

2 אנונות בשלות
חצי ליטר רוויון
2 כפות סוכר
2 כפות גדושות גלידה וניל
10 קוביות קרח

אופן ההכנה

1
1. מרחיקים את גרעיני האנונה, אפשר להיעזר במסננת גסה.
2
2. מניחים את בשר הפירות בבלנדר עם הרוויון והסוכר, מערבלים כדקה. מוסיפים את הגלידה וקוביות הקרח ומערבלים דקה נוספת.
3
3. מעבירים לכוסות גבוהות ומגישים עם קשית ארוכה שהיא גם כפית.
המתכון נכתב ב-12/12/2024