דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה
כמות: 6 מנות

מצרכים

קופסת חתיכות אננס בסירופ
2 כוסות קרח מרוסק (אפשר להמיס מעט קוביות קרח ואז לרסק בבלנדר או במעבד מזון) כוס רום "קרוזן"
3-2 כפיות סוכר (או ממתיק מלאכותי)
1 בננה בשלה מאוד
1 כוס חלב
כוס סודה

אופן ההכנה

1
1. מעבירים את חתיכות האננס למגש פלסטיק, ומקפיאים שעה לפחות. מצננים גם את הסירופ.
2
2. חותכים ומקפיאים את הבננה.
3
3. מעבירים לבלנדר את כל החומרים (גם את האננס, הסירופ שלו והבננה). מערבלים תחילה במהירות נמוכה ואז מגבירים מהירות עד שהשייק מעובה ומקציף. שותים מיד.
המתכון נכתב ב-12/12/2024